Avslutar ditt abonnemang vid slutet av den period du redan betalat för. Inget konto och inget lösenord behövs.
Har abonnemanget startat för mindre än 14 dagar sedan? Då kan du i stället ångra det och få den outnyttjade delen återbetald — en annan och bättre rätt, som finns under Abonnemang.
Bekräftelsen skickas till den adress som är registrerad på kontot.